1. AsiaDirect Familiereizen Thailand

Reizen met kinderen vergt extra voorbereiding. De familiereizen naar Thailand van AsiaDirect helpen je hierbij. De reizen zijn samengesteld met een speciale selectie van kindvriendelijke hotels en tours. Bij de hotels ligt de nadruk op extra faciliteiten zoals een riant zwembad, een kidsclub, babybedjes en kinderstoelen. Reis je met twee of drie personen, dan deel je een kamer. Indien je met vier of vijf personen reist, dan krijg je (indien mogelijk) twee aangrenzende kamers. Ideale hotels geschikt voor families dus.

Bij de tours ligt de nadruk op spannende en kindvriendelijke activiteiten, zoals varen in een longtailboat, leuke wandelingen en misschien zelfs een ontmoeting met een enorme olifant. Een geweldige ervaring voor het hele gezin!

Genieten van een comfortabele en avontuurlijke vakantie voor het hele gezin, zonder zorgen.

Omdat we vanuit Azië werken, kennen we de mensen met wie we werken vaak al jaren. En we weten wat de gangbare tarieven zijn. Je betaalt dus nooit te veel. En dat is fijn, want zo krijg je meer waar voor je geld. We bieden je onverslaanbare prijzen, omdat we zelf ook niet graag te veel betalen.

Op onze website vind je behoorlijk wat reizen die kant-en-klaar zijn. Maar al onze reizen en bouwstenen kunnen we zo aanpassen dat jouw droomreis werkelijkheid wordt. We maken alles op maat. Lees hier hoe jij met AsiaDirect een Indonesië reis op maat maakt.


AsiaDirect Thailand2. Djoser Family Thailand rondreis met kinderen

Djoser Family organiseert voor gezinnen met kinderen tussen 4 en 14 jaar groepsreizen naar Thailand. Tevens is er een aantal vertrekdata geselecteerd voor ouders met oudere kinderen van 10 tot 16 jaar. Speciaal voor gezinnen met kinderen van 1 tot en met 4 jaar biedt Djoser Junior aangepaste reizen naar Thailand aan buiten de schoolvakanties.
Het gemiddeld aantal deelnemers op de Juniorreizen is achttien en bestaat uit zowel twee- als eenoudergezinnen. De Djoser reizen naar Thailand zijn geschikt voor gezinnen die houden van een actieve manier van reizen. Met Djoser Family op reis ontdek je de wereld samen met je gezin.
Complete rondreis langs de hoogtepunten van Thailand zoals Bangkok, het Koninklijk Paleis, Kanchanaburi en de rivier Kwai, de koningstad Sukhothai en Chiang Mai. Je eindigt jouw vakantie met het gezin op het tropische strand van Koh Samet.


Djoser Family Thailand3. Kongaap Thailand rondreis met gezin

Op vakantie met je tienerdochter of zoon? Koning Aap biedt verre rondreizen aan speciaal voor gezinnen met tieners van 12 en ouder. Tieners weten zelf namelijk heel goed waarheen en wat ze willen op vakantie.

Naast onze reguliere vertrekdata zijn daarom een aantal vertrekdata speciaal geselecteerd voor families met kinderen van 12 jaar en ouder. De reisroutes van deze reizen zijn identiek, de deelnemers verschillen! Een tiener heeft nu eenmaal andere interesses dan een kind van 8. Zo reis je samen met 4 of 5 gezinnen met kinderen uit dezelfde leeftijdscategorie!

Wil jij met je tiener(s) naar het verre Azië? Of juist naar het spannende Midden-Oosten? Het kan allemaal bij Koning Aap.


Koningaap familiereizen Thailand4. Riksjakids Thailand rondreis met gezin

"Floatel de botel op de River Kwai"... Wandel op je gemak door een rijstveld, maak een jungletocht op een grote grijze olifant en slaap in een floatel op de River Kwai.
Bij Riksjakids boek je een individuele rondreis die leuk is voor het gehele zin naar culturele en exotische plekken waarvan het hele gezin kan genieten. De lokale bevolking is vaak dol op kinderen, hierdoor ontstaat snel, spontaan contact. Voor je het weet staan je kinderen te voetballen met lokale kinderen op het dorpsplein of plonsen ze met elkaar in het zwemparadijs. Bij Riksjakids kun je kiezen uit diverse individuele rondreizen. Deze rondreizen zijn samengesteld uit combinaties van bouwstenen. Bouwstenen zijn korte reizen van 3 tot 6 dagen. Ook kun je met de reisspecialisten van Riksjakids je eigen rondreis samenstellen.
Je blijft vaak enkele dagen op dezelfde plek en reist soms waar dat praktisch is, met privé vervoer. Je slaapt op originele plekken waarbij rekening is gehouden met een toegankelijke kamer voor de kinderen. De reisspecialisten hebben zelf reiservaring met hun kinderen, kennen bijzondere plekjes in Thailand en letten op kleinschaligheid, authenticiteit en comfort. Neem gerust contact met ze op.


Riksjakids familiereis Thailand5. 333Travel Thailand

Welkom in het "land van de glimlach": Thailand! Als reisbestemming bevat Thailand alle elementen die een vakantie nodig heeft. Een rijke cultuur, ongerepte natuur, een heerlijke keuken, gastvrije mensen en prachtige stranden. Het is zonder twijfel één van de meest populaire vakantiebestemmingen..
Wij helpen je graag met het samenstellen van jouw unieke Thailand vakantie. Van een privéreis op maat of een familiereis tot een zonnige strandvakantie. Thailand heeft het allemaal!

Als je echt op zoek bent naar een persoonlijke droomvakantie Thailand hoef je niet verder te zoeken. Wij realiseren deze droom graag samen met jou. Ontdek de mogelijkheden bij één van onze reisspecialisten!


333Travel Thailand